PREMIJERA: Anna Moor predstavlja svoju pjesmu “Blizu vode” u novoj interpretaciji
13. kolovoza 2020.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Anna Moor predstavlja svoju pjesmu “Blizu vode” u novoj interpretaciji

Ljeto je i dok smo još uvijek blizu vode Anna Moor objavila je novu verziju nedavno objavljenog singla “Blizu vode” koji asocira na ljeto i morske avanture.

Iako je pjesma antiljetna ipak nas vodi u dubine mora, na usamljene plaže i u nesitražena prostranstva Jadrana gdje je i snimljen videospot. Remix verziju potpisuje producent i dugogodišnji glazbeni suradnik Anne Moor – Marin Hraščanec (Intek Music).

“Ona je mlada autorica koja umije iz jednostavne glazbene konstrukcije izvući čitav niz vrlo kompleksnih emotivnih slika potkrijepljenih izvrsnim tekstovima koje pričaju o duboko proživljenim temama. Predstavlja mi izuzetno zadovoljstvo surađivati s njom, što se, eto, potvrđuje i ovom novom verzijom njezine pjesme ‘Blizu vode’. Baveći se glazbom već sam davno shvatio da je svako nadahnuće proizvod trenutka, okolnosti, te da je svaka nova izvedba doslovno neponovljiva. U tome je čar muzike! Isto je i u produkciji glazbe kojom se može uhvatiti taj pravi trenutak, osjetiti prava inspiracija umjetnika i iznijeti ideja u najboljoj mogućoj formi. Meni je ovo bio veliki izazov, poigrati se i uokviriti djelo Anne Moor drukčijim okvirom, dati mu jedno novo ruho. Mislim da je interpretacija dokaz da jedna izvrsna ideja može biti prezentirana na više načina, a svaki od njih može podvlačiti drukčije boje, stvarati novu i ponešto drukčiju estetiku.”, rekao je Marin.