Stigao “S&M2” grupe Metallica
28. kolovoza 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Stigao “S&M2” grupe Metallica

Legendarni sastav objavio je live album i video „S&M2“, koji u više od 2 i pol sata trajanja publici donosi čaroliju nastupa u San Franciscu. Riječ je o koncertima koji su tijekom dvije večeri odsvirani u suradnji sa Simfonijskim orkestrom San Francisca i koji su od danas ponovno zaživjeli u albumskom formatu.

Metallica je navedeni spektakl održala 6. i 8listopada 2019. godine, a ukupno mu je prisustvovalo 40 tisuća fanova koji su u San Francisco doputovali iz više od 60 zemalja. Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca prvi su put surađivali 1999. godine, a taj je trenutak zabilježen na Grammyjem nagrađenom live albumu „S&M“.

Za produkciju albuma zaslužni su Greg FieldmanJames Hetfield i Lars Urlich. Osim u digitalnom izdanju, „S&M2“ bit će dostupan u 4LP vinyl, 2CDDVD i Blu-Ray verzijama te kao limited edition vinyl 4LP + 2CD + Blu-ray Deluxe Box. Osim navedenih verzija albuma, bit će dostupno 500 Super Deluxe Box setova, koji će uključivati i notne zapise koje su koristili članovi orkestra, a koje su potpisali članovi Metallice.

Album poslušajte OVDJE.

Foto: Anton Corbijn