PREMIJERA: Pjesmom “Probudi me” grupa Heidi šeće psa najavljuje debitantski album
31. kolovoza 2020.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Pjesmom “Probudi me” grupa Heidi šeće psa najavljuje debitantski album

Bend Heidi šeće psa publiku je zaintrigirao neobičnim nazivom i sjajnim pjesmama koje će se uskoro, tri godine nakon osnutka benda, naći na prvom autorskom albumu.

Najavni singl albuma je pjesma „Probudi me“, stalnog autora i osnivača benda Hrvoja Borošića, a zanimljiva promjena u zvuku rezultat je prve suradnje s producentom Lukom Tralićem iz grupe Elemental.

„Jako se veselim što smo napravili pravu plesnu pjesmu, s puno ritma i klavijatura, uz koju si svatko tko voli plesati može dati oduška. Totalno sam se pronašla u toj pjesmi i super mi je što baš s njom najavljujemo svoj prvi album”, kaže pjevačica benda Smiljana Štrbac Heidi čija uloga u realizaciji ovog singla nije bila samo pjevačka.

Naime, Heidi šeće psa bend je koji veliku pažnju pridaje vizualnom dojmu pa tako ni ovaj put ne upadaju u zamku predvidivosti, već pomiču vlastite granice snimajući čitav videospot u jednom kadru. Svi talenti članova benda isplivali su na površinu – Hrvoje je osmislio scenarij i režirao radnju uz odličnu kameru provjerenog Doringa, dok je nimalo jednostavnu koreografiju kreirala i otplesala sama Heidi koja je godinama bila članica poznate plesne skupine Tihane Škrinjarić. Uz Heidi su svoje plesačko umijeće pokazale Tajana Würth Mosner, Mirna Divić Adamović te Vanja Kavšek, a za njihov make up pobrinula se Iva Kovačević, ujedno i prateća vokalistica benda.

“Posebno mi je drago što sam se uz ovu pjesmu na kratko vratila u plesačke i koreografske vode i sa svojim prijateljicama plesačicama nešto konkretno i otplesala u spotu koji je veseo i zabavan i pršti energijom. Snimanje je sličilo na veliki tulum i, po običaju, bilo puno smiješnih trenutaka od koji su ovaj put neki i zabilježeni kamerom pa ih možda u nekom trenutku i objavimo. U realizaciji su nam opet pomogli brojni prijatelji i kućni ljubimci kojima se još jednom iskreno zahvaljujem“, zaključuje Heidi čija energičnost najviše dolazi do izražaja u live svirkama benda.

‘Probudi me’ će se zajedno s ‘Još sam tu’, ‘Reći ćeš mi sutra’, ‘Vuk’, ‘Njegova mačka’, ‘Uzalud’, ‘Avantura’, ‘Uzbudljivo i sjajno’, ‘Grad’ te nekoliko potpuno novih pjesama naći na debitantskom albumu čiji izlazak na svjetlo dana bend planira za kraj ove turbulentne godine.

Foto: Doringo