STIŽE I EDO MAAJKA: Dvorište Medike je žarište ovog ljeta, ali ne korone već sjajnih koncerata
31. kolovoza 2020.
Nikola Knežević (2828 Članci)
Podijeli

STIŽE I EDO MAAJKA: Dvorište Medike je žarište ovog ljeta, ali ne korone već sjajnih koncerata

Edo Maajka pridružuje se popisu glazbenika koji će ovog ljeta nastupiti u dvorištu Medike u Zagrebu. Kako zbog potresa klub Attack više nije u funkciji, dvorište Medike je postalo pravo žarište, ali ne koronavirusa nego sjajnih koncerata.

U petak 11. rujna dolazi Edo Maajka, a predgrupa će mu biti odlični duo Playground Hustle. Početak koncerta je u 20 sati, kraj u 22 sata, a vrata se otvaraju sat vremena prije početka.

Broj ulaznica ograničen je na 300, a prilikom kupnje treba ostaviti ime, prezime i kontakt. Evidencija se čuva 14 dana od koncerta. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 80 kuna.

“Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju svih prisutnih, na samom ulazu ćemo vam izmjeriti i temperaturu, te vas molimo na odgovorno ponašanje. Ukoliko imate simptome predlažemo da ostanete kod kuće, dok na samom događaju vas molimo za održavanje distance te se preporučamo nošenje maski.”, ističu organizatori.

Foto: Vedran Levi