VIDEO: Opća Opasnost zapela na Divljem zapadu
2. rujna 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

VIDEO: Opća Opasnost zapela na Divljem zapadu

Opća Opasnost, jedan od najpopularnijih rock bendova, predstavlja spot za pjesmu Pusti me na miru s aktualnog albuma Karta do prošlosti. Album nošen žestokim riffovima, prepoznatljivim Perinim vokalnim bravurama i čvrstom ritam sekcijom oduševio je publiku i kritiku. Glazbu i tekst pjesme Pusti me na miru potpisuje Mario Vestić, a aranžman bend.

Redatelj i scenarist Marko Zeljković Zelja napravio je sjajan posao te tako gledamo Opću Opasnost u svom prvom kaubojskom filmu – uloge u kojima ih još niste vidjeli. Spot vrvi živopisnim likovima, od Indijanki, Indijanaca i Meksikanca do kockara, pijanista i djevojaka iz saloona. Ovo je pravo vizualno osvježenje – Opća Opasnost zakoračila je na Divlji zapad. Autentična odjeća i vrhunski odglumljene uloge samo su doprinijele vrhunskoj izvedbi spota. Otputujte i vi s dečkima iz Opće Opasnosti u neko drugo vrijeme, kad su gradovi vrvjeli razbojnicima, lovcima na glave, bjeguncima, šerifima, dvobojima te pogledajte kako je šerifova žena dovela u red i šerifa i razbojnike.

Godina 2019. defitivno je bila jedna od najuspješnjihih u povijesti benda – album Karta do prošlosti fantastično je prošao kod publike i kritike, tjednima je proveo na samom vrhu najprodavanijih izdanja te zaradio nominacije za nagradu Porin. Osim što su osvojili nagradu Zlatni studio za grupu godine i priznanje beogradskog Radija 202 za najbolji regionalni sastav, Opća Opasnost održala je i spektakularan koncert u rasprodanom Domu sportova ispred 4000 fanova. Snimka koncerta na Blu-rayu i dvostrukom CD-u uskoro će biti dostupna u prodaji.

Foto: Nikola Knežević