Reunited festival najavio novo izdanje uz sjajan program
10. rujna 2020.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Reunited festival najavio novo izdanje uz sjajan program

Reunited festival već šestu godinu za redom ugošćuje brojne ljubitelje hip hopa i svih njegovih grana.

Festivalom se pokušava što više udružiti underground zajednicu i stvoriti sigurno mjesto za miješanje stilova i priliku za promociju već poznatih i novopečenih umjetnika.

Prvi dan festivala (17.9.) započinje besplatnim radionicama: GRAFFITI (by Manemei), MC (by Pendrek), BEATBOX (by Yoebox), DJ (by Groove playaz) i HIP HOP DANCE (by Anis) od 17 h. Završava izložbom ‘KLASIKS’ od 20 h koja ove godine predstavlja najbolje od hrvatskog hip hopa od začetka države, ali što je to točno otkriti će se na dan izložbe. Mc Pendrek održava i ‘Hip hop kviz’ u sklopu izložbe. Za DJ pultom nas prate DJ Groove playaz.

Drugi dan festivala (18.9.) otvara se DDM open mic projektom u 17 h (Dajte djeci mikrofona), koji se već godinama održava kako bi, kako i sam naziv kaže, mladi mogli pred live publikom izvesti svoje nove stvari, pokazati svoje freestyle sposobnosti i sve ostale talente. Večer se nastavlja s LIVE NASTUPIMA underground upcoming i već poznatih izvođača kao što su: DINASTIJA, NIGHTAVIAN (Inkognito Popara, DJ Bero Zmay + Target), GUERILLA SYSTEM (Njem), ZIMSKI, DJ BERO ZMAY – JET ENGINE LIVE. Nastupi kreću od 19 h.

Treći dan festivala (19.9.) već od 13 h druži se na Grafiti jamu uz roštilj i stvaranje grafita na zidovima Medike od strane eminentnih grafiti umjetnika. Otvara se zanimljiva tema na ovogodišnjoj TRIBINI u 18 h, na kojoj se uvijek predstavljaju legendarni gosti. Tema je ‘Sloboda izražavanja vs cenzura’ koja je doista prisutna u hip hop svijetu. Najveća zabava za sve su HIP HOP NATJECANJA:

BEAT BATTLE  17 h – (prvi u Hrvatskoj) – natjecanje između beat makera/ glazbenih producenata

MC BATTLE 19 h – freestyle rap battle između repera

GREY SKETCH BATTLE 20 h – natjecanje između grafitera u izradi skice LIVE

Festival se zatvara službenim BLACKOUT HIP HOP after partijem na kojem pušta DJ Noki Nole, od 22 h.