Jonathan i The Marshmallow Notebooks na Jedinstvenoj vrtnoj zabavi
16. rujna 2020.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Jonathan i The Marshmallow Notebooks na Jedinstvenoj vrtnoj zabavi

Nakon zatvaranja, otvaranja, zatvaranja, seizmoloških drhtanja, snijega u ožujku, poplava podruma i stanova vraća se Pogonova Jedinstvena vrtna zabava! Na ovogodišnjem izdanju druženja i koncerata u dvorištu Pogona Jedinstvo u nedjelju 27. rujna svirat će The Marshmallow Notebooks i Jonathan.

Jedinstvena vrtna zabava projekt je Pogona – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade koji kroz koncert, radionice i popratne programe otvara cijeli prostor Pogona Jedinstvo stanovnicima kvarta, postojećoj i budućoj publici. Prije samih koncerata na programu je Kulturpunktov kviz za kulturne geekove i geekice u dvorištu. Za ljubitelje umjetnosti tu je program Prostror / vrijeme / zvuk u sklopu Participativne Pogonove sezone, performans kojeg će biti moguće pogledati u prostoru velike dvorane Jedinstvo.

Pogon kao institucija postoji da bi pružio prostorne i organizacijske potpore programima u područjima suvremene umjetnosti i kulture, obrazovnim programima za mlade i programima namijenjenima razvoju civilnog društva.

Jedinstvena vrtna zabava održava se svakog ljeta od 2017. godine kao cjelodnevno druženje uz radionice, kvizove, koncerte, instalacije, koncert i plesnjak. Izrađivali su se zmajevi, origami skulpture, thermini, instalacije na otvorenome, žongliralo se i đuskalo uz koncerte Jimmyja Stanića, Drage Diklića i Zdenke Kovačiček. Na dvorišnoj romantici, pod cirkuskim šatorom Cirkorame, inzistiramo i ove godine s nešto drugačijim glazbenim smjerom i popratnim programom.

Ulaz na koncert i sve programe Jedinstvene vrtne zabave je besplatan!

VAŽNO!!

S obzirom na epidemiološke preporuke broj posjetitelja je ograničen – svi posjetitelji prijavljuju se preko online obrasca na web stranicama Pogona – zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade dostupnog ovdje.

[RASPORED]
17h Kulturpunktov kviz (terasa Močvare)
18h Javni program performans Prostor / vrijeme / zvuk (Velika dvorana Jedinstva)
18.30h The Marshmallow Notebooks (Dvorište Jedinstva)
19.45h Jonathan (Dvorište Jedinstva)

Foto: Filip Gržinčić