Ogenj uskoro spremaju vatreni open-air spektakl u Koprivnici
23. rujna 2020.
Music Box (9744 Članci)
Podijeli

Ogenj uskoro spremaju vatreni open-air spektakl u Koprivnici

Energični folk rock Koprivničanci Ogenj ove godine nisu se dali smesti nezahvalnom situacijom u kojoj su se svi glazbenici našli otkako je krenula pandemija koronavirusom i ostavila brojne posljedice na sve pa tako i glazbenu industriju.

Iako će skupljanje novih kilometara na turnejama u inozemstvu još neko vrijeme pričekati, Ogenj će razveseliti domaću publiku velikim open air koncertom u Koprivnici, 2. listopada, uz poštivanje svih epidemioloških mjera opreza (pola kapaciteta je već planulo).

Na predivnim obroncima koprivničkih bedema, s istočne strane Oružane, Ogenj za ovu priliku pripremaju sjajan “vatreni” spektakl koji će činiti njihov cjelokupni asortiman poskočica, emotivnih rokerica i srcedrapajućih balada. Program će biti koncipiran kao konceptualno live djelo u suradnji s njihovim već poznatim gostima, Folklornim ansamblom Koprivnica, kvartetom Libra i talentima Koprivničkih mušketira i haramija koji će izvesti razne vatrene akrobacije.

Koncertom će ujedno promovirati svoj drugi studijski album “Si kak jen” koji su objavili u svibnju ove godine ponovno u nakladi diskografske kuće Dancing Bear. Naime, kroz zreliji i studiozniji pristup, dobitnici dvije nagrade Porin za svoj prvijenac “Domaj”, na novom izdanju “Si kak jen” uspjeli su utjeloviti svoju divlju stranu, ali i sve ono što tako dobro rade na pozornici te zapakirati u jedan osvježavajući uradak  kojim su dokazali da su se popeli stepenicu iznad, i produkcijski i svojim pristupom glazbi.

Kvalitetu, energičnost i slojevitost novog izdanja “Si kak jen” prepoznali su i brojni glazbeni kritičari i urednici koji su kroz recenzije objavljene na relevantnim glazbenim portalima, novinama, televizijskim i radijskim postajama pružili ogromnu podršku u vidu kvalitetno satkanih recenzija s visokim ocjenama.

Ulaznice za koncert pronađite online u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, a na dan koncerta će koštati 50 kn.