Machine Gun Kelly ima novi album “Tickets to My Downfall”
27. rujna 2020.
Music Box (9664 Članci)
Podijeli

Machine Gun Kelly ima novi album “Tickets to My Downfall”

Svestrani Machine Gun Kelly napokon je objavio iščekivani album „Tickets to My Downfall“.

Peto studijsko izdanje američkog glazbenika popraćeno je i suradnjama s brojnim popularnim glazbenicima, a stiže nakon niza zapaženih singlova koji su publici dali naslutiti kreativni smjer u kojem je glazbenik krenuo tijekom njegovog kreiranja.

Objavi albuma prethodio je glazbenikov impresivan nastup na prošlomjesečnoj dodjeli MTV Video Music Awards, tijekom koje je osvojio nagradu u kategoriji Najbolji Alternativni Video za pjesmu „bloody valentine“, u kojem se pojavljuje Megan Fox. Produkciju albuma potpisuje legendarni Travis Barker, a na njemu su gostovala i velika glazbena imena kao što su Halsey, Trippie Redd i blackbear.

Neke od pjesama s izdanja već su postale Billboard hitovi, uključujući već spomenutu “bloody valentine” te “my ex’s best friend”, koje su se našle u Top 10 na Hot Rock & Alternative glazbenim ljestvicama. Uz osvajanje alternativnih ljestvica, glazbeniku je pripalo još jedno veliko priznanje – njegov singl “I Think I’m Okay”, s prošlogodišnjeg albuma “Hotel Diablo”, nominiran je za Billboard Music Award u kategoriji Najbolje Rock Pjesme.

Machine Gun Kelly je nekoliko tjedana prije obave izdanja “Tickets to My Downfall” objavio i videospot za pjesmu “my ex’s best friend”, čiju režiju potpisuje Van Alpert (Maggie Lindemann, Post Malone). Alpert je na svojem Instagram profilu s publikom podijelio fotografije i snimku nastajanja spota, a otkrio je i da se nije želio oslanjati na specijalne efekte kako bi ga kreirao.