Šibenski Bloom otkrio još jednu pop poslasticu – “Samo smo se gledali”
1. listopada 2020.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Šibenski Bloom otkrio još jednu pop poslasticu – “Samo smo se gledali”

“Samo smo se gledali” novi je singl šibenske grupe Bloom koja je objavila i drugi singl s nadolazećeg albuma koji će objaviti za Croatia Records.

Bend je to koji iza sebe ima već dosta utabani put po pitanju nastupa i pozornice, a riječ je o iskusnim glazbenicima koji su odlučili svoja razmišljanja pretočiti u autorske pjesme i zaploviti virtualnim i nevirtualnim prostorima.

“U ovim čudnim vremenima, mi gledamo dalje, bez zaustavljanja. Teško je bilo što planirati, ali i to je dodatni motiv za kreaciju. Naš mali tim snimio je novi video za drugi singl “Samo smo se gledali”. Kakva je to zabava bila. Zaista smo se dobro zabavili na snimanju. Budno oko našeg snimatelja i režisera Tomislava Dugandžića vješto je uhvatilo sjajne trenutke. U kardove su redom upadali svi koji su se u tom trenutku zatekli u prostoru kluba „Azimut“. Bez nagovaranja, kao pravi profesionalci odigrali su epizodne uloge (Lulas i Megi ). Mnogi „statisti“ i ne znaju da su snimljeni, pa im se ovom prilikom ispričavamo ako to baš i nisu htjeli.”, kažu iz benda Bloom koji posebno zahvaljuju glumcima, Luci Mikulandra i Vedranu Menigi, kao i Anti Prginu Surki koji je radio miks i master pjesme.

I ovoga puta tekst potpisuje pjevačica Nataša Cvitan Plazibat koja je s Tomom Cukrovom i Ivanom Burićem radila i na glazbi. Nataša potpisuje i scenarij spota u kojem je i jedna od glavnih akterica.

“Samo smo se gledali” je pozitivna pop pjesma koja zaslužuje svačiji pogled i to u svakodnevnom životu. Jer što će vas bolje oraspoložiti od pjesme koja pršti pozitivnom energijom.

Foto: Zrinka Magazin