The Gentleman novi gost Moonlight Sessiona
12. listopada 2020.
Music Box (9494 Članci)
Podijeli

The Gentleman novi gost Moonlight Sessiona

Novi Moonlight Session ugostio je osebujnog glazbenika The Gentleman-a, u izvedbi balade Crystal, koja je za ovu priliku dobila sasvim novi aranžman. Pjesma “Crystal” prvi put je objavljena krajem 2017. godina kao prvi službeni singl The Gentlemana, te je uz nju posebno emotivno povezan.

The Gentleman je autor glazbe i teksta. U njoj se obraća voljenoj osobi koja mu daje sigurnost i ljubav, govori o međusobnoj pordšci i zajedništvu. Pjesma je sadržajem i značenjem snažna, no zvukom je pjesma koja grli.

“Ne treba nas biti strah prepustiti se osjećajima, a istovremeno biti spreman primiti na sebe i sve mračnije/teže stvari koje osoba nosi sa sobom. Zajedno je uvijek lakše. “Ja tebe nosim, Ti mene nosiš.” – to je stih koji sve govori.” – The Gentleman

Audiovizualni projekt Moonlight Session nastao je iz ideje ekipe entuzijasta, snimatelja videospotova Dinka Šimca iz Beyond Pines Films, te Marina i Helene Hraščanec iz Intek Music-a koji su željeli na ovaj vrlo atraktivan način audio i video snimanja uživo predstaviti javnosti nove hrvatske izvođače, ali i već afirmirane pjevače i bendove. Svaki novi video donosi zanimljivu glazbenu suradnju i novi aranžman već prije objavljenih pjesama.

Prvi Moonlight Session snimljen je u noći pomrčine mjeseca, a snimanje u predvečerje i uz prvi mrak postalo je i nepisano pravilo svakog sljedećeg novog videa. Do sada su osim The Gentlemana ugostili Annu Moor i bend Rens Argoa, a u sljedećim mjesecima najavljuju još puno zanimljivih glazbenih mjesečina.