Glazbenica s američkom i pulskom adresom, Jasmina Makota, objavila spot za drugu autorsku pjesmu
22. veljače 2021.
Music Box (8174 Članci)
Podijeli

Glazbenica s američkom i pulskom adresom, Jasmina Makota, objavila spot za drugu autorsku pjesmu

“Venus de Milo” je drugi singl i videospot pjevačice Jasmine Makote, koja planira objaviti svoj prvi autorski album ove godine. Pjesme su snimljene u SAD-u, u suradnji s producentima i glazbenicima iz Hrvatske i SAD-a.

“Bila sam nadahnuta od trenutka kada sam ju vidjela prvi put — prekrasni kip Venus de Milo. Ona je za mene simbol ženstvenosti, mističnosti, i snage. Unatoč izgubljenim dijelovima sebe, zadržala je svoju cijelost i veliki utjecaj. Pjesma “Venus de Milo” je moja vrsta “rebel yella” i reafirmacije sebe kao osobe koja nije samo preživjela teške godine, nego i postala jača zbog njih.”

Autorica glazbe i stihova je Jasmina Makota, aranžer i producent Olja Dešić. Spot je snimio Beyond Pines Films u ranu jesen, na nekoliko lokacija u Istri: Vrh Učke (Vojak), šuma Lungo Mare u Puli, i stari grad Labina.  Jasminin je cilj promicati prirodu i ljepotu Hrvatske u SAD-u i diljem svijeta. Kao svestrana umjetnica s korijenima u R&B, etnu, i Jazz-u, također voli stvarati pjesme s elementima balkanskog melosa i elektronike.
Uskoro će izdati i autorski EP elektronske glazbe, pod nazivom “Wicked Fire,” za koji također potpisuje većinu produkcijskog rada.

Možete slijediti njen rad putem Facebooka, Instagrama, njenog YouTube kanala, te web stranice.