Irena Žilić objavila novi merch i najavila nastup na Impulse festivalu u Rijeci
30. listopada 2020.
Music Box (10738 Članci)
Podijeli

Irena Žilić objavila novi merch i najavila nastup na Impulse festivalu u Rijeci

Kantautorica Irena Žilić je nakon singlova “Tremors”, “Defeats” i “EWO” i osvojene nezavisne novinarske nagrade Rock&Off publici polovicom ove godine predstavila i novi EP pod nazivom “Small Hours”.

Početkom ovog tjedna je objavila i “merch” povezan s EP-om. “Merch inspiriran besanim noćima i nemirom dizajnirao je Mladen Udovičić. Dostupan je u obliku postera te bilježnica s odvojivim omotom i džepićem. Omot bilježnice također može biti korišten kao poster manjeg formata. Prvih 5 postera dolazi s potpisom, a broj bilježnica je limitiran”, rekla je Irena. Merch se može kupiti putem BandCampa ili direktno od Irene na mail.

Irena Žilić će nastupiti 14.11. na sedmom izdanju Impulse festivala u Rijeci na Botelu Marinu s početkom u 20 sati. U prodaji je zbog epidemioloških mjera ograničen broj ulaznica.

EP sadrži četiri pjesme na kojima je jedna od najpriznatijih domaćih kantautorica snimala tijekom protekle godine. Produkciju potpisuju britanski producent Kristofer Harris (Belle and Sebastian, Bear’s Den i dr.) i Mark Mrakovčić, s kojim je Irena surađivala na ranijim izdanjima. EP “Small Hours” dostupan je putem Deezera, Spotifya, Bandcampa i ostalih streaming servisa.

Foto: Sanja Tušek