Sam Smith objavio novi album i obratio se publici emotivnom porukom
31. listopada 2020.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Sam Smith objavio novi album i obratio se publici emotivnom porukom

Tri godine nakon uspješnog albuma „The Thrill of It All“, Sam Smith objavljuje i iščekivano novo izdanje „Love Goes“, uz koje je predstavljen i potpuno novi videospot za pjesmu „Kids Again“, čiju režiju potpisuje Alasdair McLellan. 

Objava albuma na kojem se našlo 17 pjesama, među kojima i hitovi „Dancing With A Stranger“ „How Do You Sleep?“ popraćena je i dirljivom porukom na društvenim mrežama: „Osjećam razne emocije sad kad je album objavljen. Znam da je ovo jako čudno razdoblje za predstavljanje novo glazbe, ali nadam se da ćete u ovom izdanju pronaći prijatelja. Ovo je slavlje mladosti i glazbe“, riječi su koje su upućene pratiteljima službenog Instagram profila britanske glazbene zvijezde.

„Rad na ovom projektu bio je najeksperimentalnije razdoblje u mojem životu, osobno i glazbeno. Svaki je odlazak u studio bio popraćen jasnim ciljem, a to je bilo kreiranje glazbe bez ikakve zadrške. Rezultat je čaroban, a čitavo je iskustvo bilo terapijsko i izrazito zabavno. Moja ljubav prema glazbi je toliko široka, nema mjesta sramu. Prisutna je samo ljubav, ljubav prema pjevanju, stvaranju i plesanju. Hvala svakome tko je prihvatio moju kreativnost i dozvolio mi da tijekom snimanja budem osoba koja želim biti“, otkrila je pop senzacija.

Na snimanju albuma „Love Goes“ radio je pravi all-star tim – Steve Mac (Ed Sheeran), Shellback/MXM (Robyn, Pink, Britney Spears), LabirinthStargateGuy Lawrence iz sastava Disclosure te Jimmy Napes.

Foto: Alasdair McLellan