Let 3 bili dio prvog podcasta malog slavonskog festivala Rock Starci
1. studenoga 2020.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Let 3 bili dio prvog podcasta malog slavonskog festivala Rock Starci

S obzirom na epidemiološku situaciju mali, ali iznimno popularan rock festival u malom slavonskom mjestu Starci, morao je ove godine biti otkazan.

Rock Starci, festival koji svake godine pohodi i tisuće posjetitelja, odlučio se na potez koji je jedini logičan nakon otkazivanja festivala, a to je okupiti drage prijatelje i sponzore koji će zajedno s njima realizirati podcast. Prostor imaju i to u samom mjestu Starci na lokalitetu gdje se održava festival, a prvi gosti bili su Riječani. Let 3 su održali tim povodom koncert koji je sniman ranije u audio-video formi, a osim toga upriličen je i veliki podcast intervju s Prljom i Mrletom. Popularni Riječani prošli su kroz svoje najveće hitove i bez obzira što je bio u pitanju koncert bez publike odradili su ga energično kao da je riječ o pravom festivalskom nastupu.

Svakako treba spomenuti ljude koji su bili iza ovog podcasta. Mario Jurković je vodio podcast i intervju, ton majstor bio je Tomislav Babić, kamermani Goran Conjar, Ivana Conjar i Alen Kocić Koc koji je sve montirao. Rasvjetu je radio Ivan Pešorda, a fotografije Robert Demo. Iza grafike stoji Mario Mrnjec.

Jedva čekamo novu podcast epizodu festivala Rock Starci, a najviše se radujemo ipak novom susretu u Općini Staro Petrovo Selo u mjestu Starci ili što bi pjevao nekadašnji tamburaški sastav Patria – “selo moje na brdašcu, ti si meni u srdašcu”.

Foto: Samir Cerić Kovačević