Gitaristički virtuoz Vlatko Stefanovski pjesmom “Ogledalo” najavljuje novi studijski album
13. studenoga 2020.
Music Box (11028 Članci)
Podijeli

Gitaristički virtuoz Vlatko Stefanovski pjesmom “Ogledalo” najavljuje novi studijski album

Vlatko Stefanovski dugi je niz godina poznat i priznat kao jedan od najboljih svjetskih gitarista. Nenadmašnu tehniku i jedinstven senzibilitet jednako je uspješno iskazivao u etnu i rocku, ali i u bluesu, funku i jazzu – žanrovima koji su oblikovali njegov glazbeni put i obilježili ga kao umjetnika.

Nakon iznimno uspješnog akustičnog albuma “Mother Tongue”, Vlatko se vraća zvuku i atmosferi sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a novi album Taftalidze shuffle”, čiji izlazak očekujemo za točno tjedan dana, sadrži sve ono zbog čega su sedamdesete bile posebne.

Okosnicu novog  studijskog izdanja čini trio, a ovom prigodom Vlatku su se pridružili njegov sin, Jan Stefanovski za bubnjevima te Ivan Kukić na bas gitari. Nova, mlada ritam sekcija zvuči nevjerojatno zrelo i entuzijastično, a čitavom albumu daje posebnu vrijednost. Singl Ogledalo” odlična je najava novog albuma za koji glazbu, tekst, aranžman i produkciju potpisuje upravo Vlatko Stefanovski, a radiofoničnu pjesmu prati i sjajan lyric video. Makedonski virtuoz ovim je singlom priredio uvod u novi, željno iščekivani kantautorski album koji će razveseliti sve ljubitelje dobre glazbe i kvalitetnog zvuka.