Objavljeno vinilno izdanje debi albuma Vinka Ćemeraša & Talvi Tuuli
21. studenoga 2020.
Music Box (9677 Članci)
Podijeli

Objavljeno vinilno izdanje debi albuma Vinka Ćemeraša & Talvi Tuuli

Krajem listopada Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli objavili su debitantski album “Na putu”, u CD i digitalnom obliku. Izdanje je od tada popraćeno pozitivnim komentarima kritike i publike, a dosegnulo je i službenu domaću Top listu prodaje!

“Oduvijek sam bio ljubitelj gramofonskih ploča, ali teško sam zamišljao da bih mogao imati svoju, a to se sada ostvarilo. Neopisiv je osjećaj dok gledam u nju, a još će ljepše biti slušati ploču dok se vrti”, s uzbuđenjem i iskrenošću otkriva Vinko Ćemeraš.

Album “Na putu” donosi ukupno deset pjesama, a do sada su kao singlovi s pratećim spotovima predstavljene “Samo da ti si tu“, debitantska autorska pjesma benda te “Nauči me“, čiji je autor Srđan Sekulović – Skansi. Upravo on potpisuje većinu pjesama na izdanju, kao i produkciju albuma. Uz njega, tri pjesme autorski potpisuje i Aljoša Šerić.

Prateće videospotove kreirala je umjetnica i fotografkinja Mare Milin, koja je ujedno zaslužna i za fotografije koje krase fizičko izdanje albuma, dok je kreativno rješenje naslovnice i knjižice CD i vinilnog izdanja djelo dizajnerice Zorice Adamović / ZO Dizajn.

Svoju glazbenu priču Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli započeli su ovog proljeća te od tada sigurno koračaju svojim glazbenim putem, za koji i sami priznaju da je ostvarenje vlastitih snova: “Mi smo prezadovoljni s onim što smo napravili, nadam se i da će publika prepoznati naš rad i trud. Snimali smo, svirali i pjevali, bili smo ‘na putu’“, poručuju te daju do znanja kako će uskoro otkriti još pokoje glazbeno iznenađenje.

Foto: Mare Milin