Shawn Mendes i Justin Bieber objavili singl “Monster”
21. studenoga 2020.
Music Box (8814 Članci)
Podijeli

Shawn Mendes i Justin Bieber objavili singl “Monster”

Nedugo nakon što je pjesmom „Wonder“ najavio istoimeni album, koji na police stiže 4. prosinca, Shawn Mendes je predstavio novi singl „Monster“, u čijem je stvaranju sudjelovao Justin Bieber. Pjevači su za emotivnu pjesmu snimili i videospot, koji je u nekoliko sati pogledan više od tri milijuna puta, a našao se i među YouTube trending videima u Hrvatskoj.

Shawn je novi album najavio krajem rujna i publici tada uputio dirljivu poruku: „Jako ste mi nedostajali! Znam da je ovo svima bila zastrašujuća godina i zato vam šaljem puno ljubavi. Napisao sam album koji se zove ‘Wonder’. Osjećam se kao da na njemu ostavio dio sebe. Trudio sam se biti najiskreniji do sad. Hvala što ste uz mene toliko dugo.“

Album „Wonder“ bit će glazbenikovo četvrto studijsko izdanje, koje stiže nakon niza velikih postignuća. Njegovi dosadašnji albumi ostvarili su platinaste naklade te debitirali na prvom mjestu najprodavanijih albuma, a sveukupno su donijeli i više od 10 platinastih singlova.

Obožavatelji popularnog pjevača uskoro će imati priliku pogledati i njegov dokumentarac „In Wonder“, koji će biti objavljen 23. studenog.

Foto: Mike Rosenthal