Charlie Brooker začinit će nam kraj godine novim nastavkom “Black Mirrora”?!
4. prosinca 2020.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Charlie Brooker začinit će nam kraj godine novim nastavkom “Black Mirrora”?!

Charlie Brooker, tvorac velikog hit serijala “Black Mirror”, ranije ove godine izjavio je kako je ova godina dovoljno užasna već sama po sebi i da za sada odustaje od novih epizoda serije koja je u neku ruku postala surova realnost.

No, 3. prosinca na Twitteru je objavio video najavu od 10 sekundi u kojoj stoji: “2020. Even the creators of Black Mirror couldn’t make this year up”, ali i “but they do have something to add.”. Odnosno, čak ni kreatori Black Mirrora nisu mogli pratiti ovu godinu, ali ipak imaju nešto za dodati”. Video je nazvan “Death to 2020” ili “Smrt 2020.”, a na kraju vidimo i logo Netflixa. Nakon toga rečeno je kako stiže misteriozni projekt.

Neki nagađaju kako je riječ o novom nastavku Black Mirrora u obliku dokukomedije, a u kojoj bi trebao glumiti Hugh Grant. O tom je ča i on pričao u nedavnom intervjuu. Navodno će glumiti povjesničara kojeg intervjuiraju o godini iza nas.

“Dosta sam odbojan. I svidjet će vam se moja perika”, rekao je.

U lipnju ove godine u Madridu se mogla vidjeti kampanja u kojoj tvrde kako se trenutno prikazuje šesta sezone serije, ali u stvarnom svijetu 2020. godine. “Uživo sada, svugdje”, pisalo je na posterima. No, Brooker je tada rekao kako šesta sezona neće biti objavljena u bližoj budućnosti. Ali izgleda da ipak neće biti tako.