Dočekajte Novu godinu uz Jean-Michela Jarrea i VR nastup u virtualnom Notre Dameu
8. prosinca 2020.
Music Box (11091 Članci)
Podijeli

Dočekajte Novu godinu uz Jean-Michela Jarrea i VR nastup u virtualnom Notre Dameu

Uvijek iznenađujući i uvijek pionirski Jean-Michel Jarre iskoristio je svoje vrijeme u izolaciji kako bi stvorio virtualni spektakularni izvanredni događaj za sve nas koji bismo se pridružili na Silvestrovo.

Udružujući se s Gradom Parizom i UNESCO-om Jean-Michel Jarre, sa sjedištem u studiju u blizini Katedrale, nastupit će u virtualnom Notre Dameu u nevjerojatnom setu u trajanju od 45 minuta koji se sastoji od dijelova nastupa sa Svjetske turneje Electronica i nekih potpuno novih verzija njegovih klasika  “Oxygène” i “Equinoxe”. Jedinstveni vizualni svijet koji je Jarre stvorio u VR-u također će biti službena snimka iz grada Pariza s dočeka Nove godine, a koja će obići svijet.

Koncert “DOBRO DOŠLI NA DRUGU STRANU – UŽIVO” bit će dostupan 1.1.2021 0:15 po srednjoeuropskom vremenu na svim digitalnim platformama.

U ovom događaju možete uživati putem društvene VR platforme VRchar, dostupne na računalima ili u virtualnoj stvarnosti za publiku opremljenu VR slušalicama. Isto tako moguće je pratiti prijenos na Jarreovim medijskim platformama putem bilo kojeg računala, pametnog telefona ili tableta. Audio prijenos imat će francuski javni radio France Inter Radio Francea, a TV prijenos bit će putem BFM Paris News Channela.