Bruno Krajcar na kraju neobične godine donosi iskren album s porukom nade Inbox
18. prosinca 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Bruno Krajcar na kraju neobične godine donosi iskren album s porukom nade Inbox

Jedan od naših najsvestranijih akademskih glazbenika, skladatelj, kantautor, orguljaš, pijanist, urednik, producent, tekstopisac i etnomuzikolog na kraju  ove neobične godine nam donosi album pod nazivom Sve će biti dobro.

Bruno nam progovara dušom pjesnika koji u svemu traži dobro, te koji i u ovim vremenima pandemije uzrokovane koronavirusom vidi priliku za čovjekovo vraćanje iskonskim vrijednostima i promišljanju o smislu života. Tako pjesme koje imaju višegodišnje datume rođenja, na ovom albumu nalaze svoj dom pod zajedničkim nazivnikom “sve će biti dobro, jer na kraju dobro pobjeđuje zlo”.

U toj prekrasnoj glazbenoj priči Krajcaru se priključuju brojni eminentni glazbenici koji u zajedničkoj misiji donose vjeru, nadu i optimizam. Zanimljivost albuma je i sudjelovanje Brunine djece Veronike i Mihaela koji u pjesmama Sve će biti dobro i Bog je moj Otac donose onu iskonsku dječju čistoću i nepatvoreni glazbeni talent svevremenskih dimenzija.

Album nam predstavlja zanimljive glazbene suradnje čiju ćete dubinu i ljepotu otkrivati višekratnim preslušavanjem i prepuštanjem glazbi i stihovima koji nisu okrenuti ponekad surovoj svakodnevici, već dubini ljudske duše i vječnosti.