Stoka bacio trap bombu i najavio novi album
23. prosinca 2020.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Stoka bacio trap bombu i najavio novi album

Marin Ivanović Stoka izbacio je novu pjesmu pod nazivom Trap. No, neka vas ne zavarava naslov pjesme jer, kako je sam otkrio na društvenim mrežama, ostaje i dalje dosljedan svom flowu i dobrom starom gangsta rapu!

Stoka je od samih svojih početaka spreman za rat, danas on nosi legacy jednog od najboljih i najtvrđih repera u regiji. Dosad je objavio jedan album s Neredom, kultni Spremni za rat te šest solo albuma. “Idemo dalje, moderno, catchy, jer u trapu sam novi, povjerenje moram steći, slušaj ovo brate, ovo sve rane ti liječi“, reda rime Stoka u novoj pjesmi za koju beat potpisuje Goran Kovačić dok je za snimku i mastering zaslužan Krunoslav Licitar Macola (Red Records Studio).

Režiju spota potpisuje Sven Čustović – na ovom terenu Stoka je doma, a vi ste turisti. “Ti si došo i odlaziš, ja ostajem, ne brini“, zakucava Stoka. Neumoljiva je ova 2020. godina, ali neumoljiv je i Stoka. Vers po vers, singl po singl i u proljeće 2021. godine svjetlo dana ugledat će Stoletov novi studijski album.
“Stara sam škola, 90-e, vjeran sam flowu koji ne laže” – zagrebački asfalt čeka.