“Povampireni” Psihomodo pop za kraj 2020. godine
30. prosinca 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“Povampireni” Psihomodo pop za kraj 2020. godine

Neočekivana događanja koja su cijeli svijet preokrenula naglavačke obilježila su ovu, itekako pamtljivu 2020.

Srećom, glazba je uvijek bila uz nas i olakšala nošenje sa svim tim nedaćama. Tako su se i naše rokenrol zvijezde Psihomodo Pop, umjesto live svirkama bavili nekim drugim stvarima i za kraj godine nam poklonili odličan spot za singl “Vampir”.

Mračne, puste ulice i skriveni prostori zagrebačkog Gornjeg grada, poslužili su kao idealna kulisa za ekranizaciju šestog singla s albuma “Digitalno nebo”. Redateljskom palicom i ovaj put je dirigirao Radislav Jovanov Gonzo koji već dugi niz godina vizualno oživljava pjesme Pshića.

“Pomoli se sestro, pomoli za moj soj. Jednog dana doć’ će vrag i svima uzet’ će nam kroj.” Definitivno je tako, ali ipak, taj dan još nije došao. 🙂 Razigrani rock’n’roll aranžman, “neozbiljno” opjevana ozbiljna tema i prepoznatljivi glazbeni pečat Psihomoda savršena su kombinacija za ispraćaj 2020.

Za kraj, ali i novi početak, omiljena rokenrol ekipa poručuje: Hej! Na liniji Dado Gobac. Kakva je bila godina, kužiš, takav je i spot za kraj godine. Pošto smo ove godine svi povampirili, za kraj godine jedan ‘Vampir’. 🙂 Ljubi vas vaš Psihomodo Pop!”

Foto: Borislav Pešić