Nakon Dua Lipe nova muza Silk Cityja je Ellie Goulding
24. siječnja 2021.
Music Box (10088 Članci)
Podijeli

Nakon Dua Lipe nova muza Silk Cityja je Ellie Goulding

Duo Mark Ronson i Diplo koji se zajednički predstavlja kao Silk City pozvao je Ellie Goulding na novoj pjesmi “New Love”.

Ellie Goulding postala je tako nova muza ovog dua koji je među ostalim poznat po hit suradnji s Dua Lipom na pjesmi “Electricity”. Ponovno je u pitanju plesna pjesma, a video koji je radila poznata umjetnica Ana Sting vraća na u disco godine.

Ovo je ujedno i prvo izdanje Silk Cityja nakon 2018. godine, ali to ne znači da u međuvremenu nisu radili, što je potvrdio i Diplo koji je rekao kako od samog početka projekta bacaju ideje na stol, a neke od njih budu i oživljene.

“Došli smo na ideju klasične house pjesme, a Ellie je bila toliko ljubazna da nas svojim glasom odvede u nju”, rekao je Diplo.

“Volim glazbu koja nastaje kad se Wes i ja nađemo. Ima radosti u tome da je drugačija od svega što sam radio. Znam Ellie više od 10 godina i sjajno je što smo mogli konačno nešto zajedno napraviti. Njezin glas ima tako čist ton koji se probija kroz sve ostalo”, kaže Mark.

“Znam Marka i Wesa godinama te je logično da smo jednom morali zajedno surađivati i to u vrijeme kada trebamo zaplesati i biti slobodni, pa čak i ako je u pitanju samo vlastita kuhinja. Glavni koncept pjsme je zaplesati sam, a da vas nitko ne vidi”, istaknula je Ellie.