The Rozh donosi ”Vrisak” koji će u vama probuditi i ona najskrivenija pitanja
30. siječnja 2021.
Music Box (11092 Članci)
Podijeli

The Rozh donosi ”Vrisak” koji će u vama probuditi i ona najskrivenija pitanja

Već poznata riječka grupa The Rozh čiji su članovi bračni par Ivona Maričić Kukuljan i Anthony Kukuljan dosad je uspjela prezentirati svoje autorske pjesme i stvaralaštvo na svoj jedinstveni i prepoznatljivi zvuk i to na engleskom jeziku.

Tako smo dosad imali priliku čuti ”Coming down”, ”My love” i ”Waltzheimer”. Međutim, ovaj put je ”The Rozh” odlučio iznenaditi novim potezom – prvim singlom na hrvatskom jeziku pod imenom ”Vrisak”.

Pjesmu ”Vrisak” prati i videospot koji je snimio Damir Jevtić, a režirala Kristina Barišić, već ustaljena desna ruka ”The Rozhu” koja daje svoj umjetnički pečat svakom od dosadašnjih videospotova.

Tematiku pjesme misitičnog karaktera, Anthony je predočio na papir kako i sam tvrdi u svega 30 minuta: “Vrisak“ je pjesma nastala u 30 minuta inspiracije i meni je vrlo osobno-posebna po tome što je to moje prvo glazbeno ostvarenje na hrvatskom jeziku. Pjesma govori o unutarnjim demonima i glasovima i uvijek prisutnom odlasku te je to odlično prikazano u glazbenom spotu koji je sniman u 4K rezoluciji i novo je super ostvarenje redateljice Kristine Barišić koja je koristeći pokretne usluge jednog tajnog umjetnika širog spektra pod pseudonimom “ON“, aktera koji je svojim fluidnim pokretima u trenutku oduševio sve nas, a i samoga sebe. Nadamo se i daljoj suradnji s njime.

Tekst, glazbu i aranžman potpisuje Anthony Kukuljan, u aranžmanu mu se pridružuje Sandi Bratonja. Ovaj put pjesmu ”Vrisak” otpjevao je sam Anthony Kukuljan za razliku od prošlih singlova koje je pjevao zajedno s Ivonom Maričić. Pjesmu su također producirali Anthony Kukuljan i Sandi Bratonja koji je uz to napravio i mix/master.