Koncert Sergeja Ćetkovića iz Arene Zagreb objavljen na Blu-rayu i dvostrukom CD-u
13. veljače 2021.
Music Box (8106 Članci)
Podijeli

Koncert Sergeja Ćetkovića iz Arene Zagreb objavljen na Blu-rayu i dvostrukom CD-u

Sergej Ćetković, jedna od najvećih regionalnih pop zvijezda, održao je 14. veljače 2020. godine veličanstveni koncert u rasprodanoj Areni Zagreb.

Tijekom dvoiposatnog koncerta Sergej je izveo svoje najveće hitove, a snimka koncerta od danas je u prodaji na Blu-rayu i dvostrukom CD-u. Kao i prošle godine, Valentinovo će i ove godine biti u znaku Sergeja – u nedjelju, 14. veljače u 21 sat premijerno na CMC televiziji pogledajte snimku ovog sjajnog koncerta.

Sergej je rasprodanu Arenu Zagreb tog 14. veljače prošle godine poveo na romantično putovanje, zaveo publiku svojim stihovima te svima priuštio predivno koncertno iskustvo. Na radost Sergejevih obožavateljica i obožavatelja, diskografska kuća Croatia Records odlučila je objaviti koncert na bogato opremljenom Blu-rayu i dvostrukom CD-u, a cijeli koncert već je dostupan na svim streaming servisima.

S pjesmom “Oči nikad ne stare” Sergej je otvorio koncert, a nakon nje izveo je cijelu nisku svojih hitova, od “Ne živim ja” i “Nek’ te ljubav dočeka” preko “Moj svijet” i “Pola moga svijeta” do posljednje izvedene, “Pogledi u tami”. Miks, mastering i glazbenu produkciju potpisuje Goran Martinac (Croatia Records Studio), naslovna fotografija djelo je Katarine Banić dok likovno oblikovanje potpisuje Ana Luketin Fahrenwald.

Foto: Katarina Banić