Himna hrabrosti za početak Ginine (Detour) solo karijere!
19. veljače 2021.
Music Box (8732 Članci)
Podijeli

Himna hrabrosti za početak Ginine (Detour) solo karijere!

Onog trenutka kada je otpjevala “Zaljubila sam se”, cjelokupna publika zaljubila se u Ginu Damjanović. Proteklih pet godina znali smo je kao pjevačicu grupe Detour, a sada je došao trenutak da ovu Bračanku zaraznog osmijeha prepoznatljivu po svojim kovrčama i radijskom glasu upoznamo i kao kantautoricu.

Stihovi su to pjesme “Pepeo”  –  njenog singla prvijenca za koji glazbu , tekst i aranžman potpisuju sama Gina i Marko Bratoš, dok je za produkciju zaslužan Srđan Sekulović Skansi.

“U jednom trenutku uspjela sam ovaj osjećaj pretvoriti u stihove, na koje je došla glazba u kojoj sam ostavila sve svoje emocije. Trebala mi je hrabrost da to podijelim s vama.”  – izjavila je Gina predstavljajući nam pjesmu koju od milja naziva “himna hrabrosti”.

Spot za “Pepeo” režirao je splitski redatelj Milan Latković, a zanimljivost je da se u njemu u funkciji zbora pojavljuju Ginini prijatelji i kolege među kojima su i neka poznata lica kao što su glumci Marko Petrić i Bojan Brajčić, Ginine kolege s radija, autor pjesme Marko Bratoš, voditeljica Katarina Moškatelo i mnogi drugi…

Sve su to ljudi u Gininu životu koji su se našli kao svjetlo u trenucima kada je najteže o čemu spot zapravo i progovara.

“Vjerujem da će se mnogi pronaći u priči koju Pepeo nosi sa sobom i osjetiti tu emociju zajedništva – bez obzira na teškoće koje život nosi, uz potporu i ljubav, na kraju sve će biti dobro” – izjavila je Gina.

Iznimno radiofoničan zvuk i himničan refren samo su neke od odlika pjesme “Pepeo” koja će vas zasigurno navesti da ljubav prema Gini traje i u solo karijeri koja je pred njom…

Foto: Zvonimir Ferina