Valentino Bošković predstavio “Malu Prasku” s “Velike Praske”
27. ožujka 2021.
Music Box (11069 Članci)
Podijeli

Valentino Bošković predstavio “Malu Prasku” s “Velike Praske”

Prvi brački astronaut iz 17. stoljeća, Valentino Bošković, objavio je novi singl “Mala Praska” s hvaljenog albuma “Velika Praska”, koji je ujedno i posljednji singl s tog albuma.

Putem Rovera koji trenutno uređuje Valentinotovu okućnicu na Marsotu, Valentino je poslao poruku: Ova pisma je poruka Valentinota s Marsota ljudima na Zemlji: ako oćete jist velike praske, onda pustite male praske da narestu!

Nakon začudnih, ali hvaljenih „VSSR-a“ i „Marsovske Listine“ te kompilacije „Vodič kroz galaksiju za redikule“, album Velika Praska sniman je od 2018. do danas, u dvije različite kuće uz dvije različite rijeke, Mrežnicu i Kupu. Sve su snimili i smislili Branko Dragičević i Josip Radić, uz suradnju sa Sašom Antićem i TBF-om na pjesmi „Adio Trafikonte“ koja zatvara album. Velika Praska je besplatna, kao i cijeli Svemir, na ovom linku. Album je ove godine bio nominiran i za album godine na nezavisnoj glazbenoj novinarskoj nagradi “Rock&Off”.

“Na lito dok budete u mudantinama u plićaku doći će i LP-evi “Velike praske”. Postojat će i link za prednarudžbu albuma, a više o tome u sljedećim pressovima”, rekao je Mudri Brk.

Ostalo je još samo nešto manje od 25 godina do koncerta.