Optimistično ljeto u Šibeniku – na tvrđavu sv. Mihovila stižu i Silente i BluVinil
30. ožujka 2021.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Optimistično ljeto u Šibeniku – na tvrđavu sv. Mihovila stižu i Silente i BluVinil

Dubrovački Silente vraćaju se u Šibenik nakon 6 godina i to na prekrasnu pozornicu u tvrđavi sv. Mihovila gdje će 5. lipnja nastupiti prvi put i to u društvu domaćih snaga, grupe BluVinil.

Silente su posljednji put u šibeniku nastupili krajem ljeta 2015., no puno toga se bendu dogodilo od tada. Nakon tri studijska albuma i gomile hitova band trenutno u studiju završava rad na četvrtom albumu čiji se izlazak očekuje krajem godine. Isti je već najavljen singlovima “Navečer se srca lome” i “Mene moje uši lažu”, dok će novi, “Nikada ovako”, biti predstavljen već idući tjedan.

BluVinil su možda i najbrže rastući domaći pop rock band trenutno, čiji je singl “Apaši” strelovito osvojio domaći eter i publiku te u samo par mjeseci prešao 200.000 pregleda na YT. Ovo će im biti i prvi pravi veliki nastup u domaćem gradu i to baš na jednoj od najljepših koncertnih pozornica u Hrvatskoj.

Ulaznice za šibenski koncert u prodaju kreću u srijedu, 31. ožujka od 10:00 po cijeni od 90 kn. Ta cijena vrijedi do 16. svibnja, a dan nakon se penje na 100 kn i važit će do 4. lipnja. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 120 kn. a nastup na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila u prodaji će se naći svega 380 ulaznica..

Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Foto: Lydia Kulušić