Najbolje od grupe Vatra od sada na vinilu
12. travnja 2021.
Music Box (8704 Članci)
Podijeli

Najbolje od grupe Vatra od sada na vinilu

Članovi grupe Vatra pripadaju generaciji koja je odrastala slušajući glazbu na pločama, kazetama i radiju. Kada su, kažu, objavili svoj prvi album ‘Između nas’ 1999. godine, izašao je na kazeti i CD-u, ali u svakom bi razgovoru govorili – ‘objavili smo prvu ploču.’

‘Ostalo nam je to u rječniku, ali što je još važnije, ostao je negdje duboko u nama trajno zabilježen taj topli, pucketavi zvuk vinila. Drago nam je da nakon 21 godine postojanja Vatre možemo konačno reći – objavili smo ploču!’’ – poručuje Ivan Dečak povodom objave The Best of  Vatre na LP-u.

Izdanje sadrži 13 Vatrinih uspješnica među kojima i ‘Tango’, ‘Nama se nikud ne žuri’ feat. Massimo, ‘Tremolo’ feat. Damir Urban, ‘Eskim’, ‘Bilo je dobro dok je trajalo’ i druge, uključuje i naslovni hit singl ‘Sva naša ljeta’, a dostupan je po cijeni od 150 kuna.

Uz objavu vinila, Vatra ima još jedan razlog za slavlje – nedavno objavljeni singl ‘Vidi kako se smiješ’ od samog početka emitiranja nalazi se pri samom vrhu, a posljednja dva tjedna čvrsto drži prvu poziciju na top40 listi.

“Zahvaljujemo svim glazbenim urednicima koji puštajući naš najnoviji singl, nadam se, prenose dozu optimizma i na slušatelje. Poželio sam se ljudskih osmijeha, bezbrižnih druženja, putovanja, koncerata. Iskreno se nadam da razvučene osmijehe nećemo jos dugo gledati samo na pohranjenim fotografijama u našim mobitelima i kompjuterima, već da ćemo uskoro svi zajedno pjevati i smijati se na sav glas na nekom koncertu, u kazalištu ili na sportskim borilištima. Naš novi singl ”Vidi kako se smiješ” poziva vas sve zajedno da ostanete u pjevačko-smijačkoj formi!” – poručio je Ivan Dečak.