Upoznajte novi domaći pop rock bend Zo kroz njihov prvi singl “Poslovan lik”
18. travnja 2021.
Music Box (9744 Članci)
Podijeli

Upoznajte novi domaći pop rock bend Zo kroz njihov prvi singl “Poslovan lik”

Novo ime domaćeg pop rocka, Zo, prvim singlom “Poslovan lik” gromoglasno otvara vrata glazbene scene i najavljuje skorašnji izlazak debi albuma.

Domaća scena obogaćena je za šest mladih glazbenika koju čine Vincent Šepić (vokal i gitara), Ante Eterović (gitara), Damjan Grubić (trombon), Daria Reba (klavijature), Josip Katić (bas gitara) te Antonio Strižić (bubnjevi).

Predstavljaju se sa prvim singlom “Poslovan lik” koji je samo uvod u njihovo prvo službeno studijsko izdanje pod palicom diskografske kuće RTL Music. Singl prvijenca sniman je u zagrebačkom SideChain studiju te na akademiji glazbene produkcije (MPA) u suradnji s producentom Sandrom Petrićem. Autor teksta je frontman Vincent Šepić koji zajedno s gitaristom Antom Eterovićem potpisuje glazbu, a za aranžman je zaslužan cijeli bend zajedno sa producentom Petrićem. Videospot je djelo ekipe s umjetničke akademije u Splitu na čelu s talentiranom režiserkom i snimateljicom Vanessom Barač

“Kao bend smo vrlo brzo našli zajednički jezik te smo u nešto manje od godinu dana uvježbali i snimili album prvijenac. Nećkali smo se oko toga koju pjesmu ćemo prvu izbaciti, ali smo na kraju jednoglasno odlučili za Poslovan lik. Riječ je veseloj pjesmi u kojoj se mnogi mogu pronaći, a stilski smo ju izabrali kako bi malo razveselili društvo kojem je sigurno “puna kapa” teški vijesti. Album će svakako biti raznolik, od rocka od funka, pa sve do poneke balade. Jedva čekamo publici predstaviti ostale pjesme i priče koje će predstaviti prvi album”, najavljuju iz Zo.

Zo ovom pjesmom predstavlja fiktivnog lika kojem je cilj uvijek ostati autentičan. Tematike kojima se bave su također razne, ponajviše pronalaze inspiraciju u svojim svakodnevnim situacijama, društvenim zbivanjima te događajima koji su ih dosada obilježili, no i u fiktivnim pričama koje su opet jako učestale i realne kao što je upravo prvi singl “Poslovan lik”.

Njihov debitantski album očekujemo ove jeseni, nakon čega slijedi i koncertna promocija diljem regij