Nova poslastica na šibenskoj tvrđavi – Nipplepeople i Jonathan
19. travnja 2021.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Nova poslastica na šibenskoj tvrđavi – Nipplepeople i Jonathan

Fantastičan dupli koncert s grupama Nipplepeople i Jonathan stiže u petak, 25. lipnja na šibensku tvrđavu sv. Mihovila. U smanjenom kapacitetu od 400 mjesta oba benda će, na jednoj od naših najljepših pozornica odsvirati pune koncerte.

Grupa Jonathan u veljači je predstavila sjajan novi singl “Falling”, a početkom ožujka objavila i limitirano dvostruko vinilno izdanje „To Love / To Hold“ koje sadrži njihova prethodna dva albuma. Jedan od naših najjačih live bendova u 2021. ušao je glazbeno, vizualno i estetski resetiran najavljući još mnogo nove glazbe.

Maskirani pop dvojac Nipplepeople nastupom u Šibeniku prekinuti će koncertnu pauzu koja traje od rujna prošle godine kad su pred publikom svirali u garaži zagrebačkog MSU-a. Grupin posljednji singl, “Tajna”, idealno se složio s nizom hitova kao što su „Sutra“, Frka“, „Tebi“, „Balkan Express“, „Ne volim te“, „Broj“ i „Nikada“, koje sve krajem lipnja donose na tvrđavu sv. Mihovila.

Koncert grupa Nipplepeople i Jonathan četvrti je koncert kojeg LAA ove sezone organizira na glasovitoj šibenskoj tvrđavi. Najavljeno Hladno pivo (4. lipnja) i dupli nastup Silentena i BluVinila (5. lipnja) rasprodani su jako brzo, dok je za svirku Pipsa i J.R. Augusta (26. lipnja) u ponudi još manje od pola kapaciteta.

Ovaj program je sufinanciran putem natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. Koncert će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH, a broj ulaznica ograničen je na 400.

Ulaznice kreću u prodaju u utorak, 20. travnja u 9:00 po cijeni od 100 kn. Od 17. svibnja do 24. lipnja cijena će im iznositi 120 kn, a na sam dan koncerta 140 kn.

Foto: Nikola Knežević