Poslušajte “aj ćao”, R’n’B bajku jedne od najzapaženijih novih regionalnih glazbenica
23. travnja 2021.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Poslušajte “aj ćao”, R’n’B bajku jedne od najzapaženijih novih regionalnih glazbenica

Protekli period bio je i više nego produktivan za kantautoricu tam, koja se u tom razdoblju ujedno pozicionirala među zvijezde u usponu na regionalnoj glazbenoj sceni. Rad na novim izdanjima iznjedrio je još jedan singl koji ona danas predstavlja – pjesmu „aj ćao“, praćenu i službenim videospotom.

Iako privržena pop žanru, tam je već postala prepoznatljiva po svježini koju unosi u svaku novu pjesmu i čini je drugačijom od prethodne. Nakon uspjeha dinamične „brži od svega“ i trap balade „infierno“, glazbenica u singlu i spotu „aj ćao“ donosi pravi R’n’B koji podsjeća na velike svjetske zvijezde ovog žanra s početka tisućljeća.

„Singl ‘aj ćao’ je nastao prošle godine u vrijeme policijskog sata. U tom se periodu nerijetko dešavalo da Nikola (Nihil), koji je producirao ovu pjesmu, i ja radimo i prespavamo u studiju, ‘aj ćao’ je nastala tijekom jednog od navedenih sessionaIdeja nam je bila da napravimo nešto što odaje malo drugačiji vibe u odnosu na prijašnju glazbu te da pokaže stranu koju prethodno nisam  pokazala, čekao se pravi trenutak da je s punim samopouzdanjem iznesem. Najbolje ću opisati spot tako što ću reći da kad bi dvanaestogodišnja Tamara opsjednuta MTV-jem ovo vidjela, pomislila bi kako je ostvarila sve snove. Estetika se nastavlja na moje prethodne videe, ali je ovaj put obogaćena 2000-ima i 1970-ima“, objašnjava tam.

Video najvećim dijelom potpisuje ekipa s kojom je tam radila i na prethodnim projektima. „Direktor fotografije Veljko Lalović potpisuje režiju sa Stefanom Rokvićem, koji je ovog puta bio zadužen za montažu. Za produkciju je zaslužna Ikonija Jeftić, scenografkinja je bila Iva Ilić, stilist Mario Perović, šminku je radila Marija Stošić, frizuru Zvezdana Svetozarević, a uređivanje boja Nikola Marinković. Majstor rasvjete i asistent svjetla i kamere ponovo su bili Gavrilo Nenadović i Aleksandar Anđelković, a asistent produkcije Nikola Lojpur“, nadodaje kantautorica.

Foto: Veljko Lalović