Alejuandro Buendija pretvorio se u junaka splitskog westerna
30. travnja 2021.
Music Box (10744 Članci)
Podijeli

Alejuandro Buendija pretvorio se u junaka splitskog westerna

Pravo glazbeno blago nalazi se u “Škrinji” Alejuandra Buendije i u nju bi doista svatko trebao zaviriti, neovisno o generalnim glazbenim preferenacijama.

Osim vrhunskog materijala za slušanje, Alejuandro Buendija zajedno sa svojim dugogodišnjim suradnicima, pjesmama daje i jedinstveni vizualni identitet što smo dosad mogli vidjeti u spotovima za singlove ‘Čepić’‘Kornjača’ i ‘Gang Bang 2020’.  ‘Dešperado’ je novi singl s jednog od najboljih glazbenih ostvarenja prošle godine i s velikim zadovoljstvom prestavljamo vrhunski video uradak uigrane splitske ekipe.

Pjesma ‘Dešperado’ nastala je kao stilska vježba inspirirana Oliverovim Dišperandunom i kasnom diskografijom Peppina Gagliardija, i našla je mjesto na albumu “Škrinja” kao krucijalna uvodna numera.

“S ponosom predstavljam njen prateći video broj u maestralnoj režiji Dragana Đokića i s Milanom Latkovićem na kameri. Radi se o western stiliziranoj ekranizaciji dnevničkih zapisa Zacharije Dreadlocka, koje je Alejuandro Buendija dobio od nepoznatih entiteta pri rođenju, a u kojima se u neodređenoj budućnosti u opustošenom Splitu i okolici opisuje formiranje grupe, koja se u istoj formaciji, a u različitim paralelnim svjetovima od pamtivjeka tumači različito, između ostalog kao Prokletnici, Spasitelji, Jahači Apokalipse, Surove Batine, Sveti Liječnici, Zvjezdane Ludonje, Solarni Vjetrovi itd.” – kaže Saša o novom video uratku.

U ovom spotu se možemo napokon vratiti u prošlost na tren zakoračivši u budućnost. Uživajmo!