Lika Kolorado u novoj pjesmi “Gorilo” o nostalgiji za svijetom prije pandemije
6. svibnja 2021.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Lika Kolorado u novoj pjesmi “Gorilo” o nostalgiji za svijetom prije pandemije

Zagrebački bend Lika Kolorado, čiji je frontmen glumac i radijski voditelj Filip Riđički, objavljuje novi singl „Gorilo“ s njihovog hvaljenog drugog albuma „Kontura“ koji je izašao u veljači prošle godine u izdanju Classic Recordsa. 

Autor glazbe je Vanja Senčar, a Filip Riđički potpisuje tekst novog singla koji progovara o nostalgiji za svijetom kakvog smo poznavali prije pandemije.

Novi singl „Gorilo“ stiže nakon vrlo uspješnih singlova „Gospođa“, „Spasoje“ i „Kuća“ s albuma „Kontura“, objavljenog dvije godine nakon upečatljivog prvijenca “Smiješ zaurlat” (2018.). Aranžman novog singla potpisuje bend, a produkciju, mix i master Srđan Sekulović Skansi koji je također skladao i odsvirao klavirsku dionicu. Za pjesmu je snimljen i video koji autorski potpisuju Igor Ilić i Filip Riđički.

„Pjesma se pronašla baveći se zapravo pandemijom. Sjećam se da sam govorio bendu da je pjesma ispala puno depresivnija nego što sam namijenio, pa je na kraju bila previše točna – nikada nisi zahvalan za što imaš dok to ne izgubiš. I sad je u zraku samo pitanje što ćemo ako nam se to vrati – natrag na staro ili shvaćanje vlastite krhosti“, ističe Filip Riđički, frontmen benda Lika Kolorado.

Foto: Hrvoje Zalukar