J.R. August najavio čak tri nova studijska albuma
13. svibnja 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

J.R. August najavio čak tri nova studijska albuma

Porinom ovjenčani J.R. August u ekskluzivnom intervjuu za CMC televiziju najavio je čak tri nova studijska albuma. 

Solo album za ovu jesen, album s bendom u 2022. godini te album na hrvatskom jeziku za koji će singlove početi objavljivati također sljedeće godine. J.R.-ova kreativnost definitivno ne poznaje granice.

“Napokon sam si napravio kućni studio, to mi je bila davna želja. Radim konstantno, svaki dan. Trenutno radim na tri albuma, prvi koji sam napravio u potpunosti u svom studiju bit će objavljen sad na jesen. Imam spreman i album na hrvatskom jeziku što je čak iznenađenje i meni samome. Prvi singl trebao bi biti objavljen početkom iduće godine, a treći album je u planu s bendom”izjavio je J.R. August.

J.R. August je još uvijek u vodama, bile one opasne, mutne ili mirne. Solistički album zvat će se “Still Waters”, a prvi singl bit će objavljen pred samu objavu albuma. “Snimao sam doma sve, što je u isto vrijeme prokletstvo i blagoslov jer imam pred sobom cijeli instrumentarij što otvara neslućene mogućnosti. Na albumu će biti desetak pjesama i moj nekakav prepoznatljiv izričaj, ali zvuk je definitivno 2021., ako ne i 2022. godina”, rekao je J.R. te dodao“Naravno, zahvalan sam diskografskoj kući Croatia Records što mi pruža podršku za sve moje ideje.”

Unatoč pandemiji, glazba nastavlja živjeti. Koncertna sezona se polako otvara pa će tako J.R. nastupiti 5. lipnja na predivnoj pozornici zagrebačkog kina Tuškanac26. lipnja na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila te u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 12. listopada.

Foto: Nikola Knežević