Lana Del Rey iznenadila obožavatelje s čak 3 nove pjesme
24. svibnja 2021.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Lana Del Rey iznenadila obožavatelje s čak 3 nove pjesme

Iznenadnom objavom singla „Blue Banisters“ Lana Del Rey oduševila je ljubitelje glazbe najavom još jednog novog albuma! Zajedno s „Blue Banisters“ popularna glazbenica otkrila je još dvije pjesme, „Text Book“ i „Wildflower Wildfire“. 

Pri stvaranju pjesama „Blue Banisters“ i „Text Book“ Lani Del Rey pridružio se producent i kompozitor Gabriel Edward Simon, dok je singl nastao u suradnji s istaknutim producentom i dugogodišnjim suradnikom Kanyea Westa, Mikeom Deanom.

Novo studijsko izdanje, ukupno 8. po redu i 3. u nizu u ovoj produktivnoj godini, stiže na krilima hvaljenog, još uvijek aktualnog albuma „Chemtrails Over The Country Club“. Podsjetimo, u travnju ove godine album „Chemtrails Over The Country Club“ našao se među najprodavanijim izdanjima u 2021. godine što je Lani Del Rey osiguralo titulu glazbenice s najbrže rastućom prodajom u posljednjem stoljeću. S više od 17 300 prodanih primjeraka već u prvom tjednu od objave, Lana Dal Rey i danas drži visoku poziciju na popisu najtraženijih ovogodišnjih izdanja.