PREMIJERA: HJER u novoj pjesmi “Ne odustaj” opisuje život sličan filmskom scenariju
4. lipnja 2021.
Music Box (10949 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: HJER u novoj pjesmi “Ne odustaj” opisuje život sličan filmskom scenariju

Nakon što se publici predstavio odličnim singlom “Za nas”, mladi rocker HJER objavljuje novu pjesmu “Ne odustaj”.

HJER i glazbeni producentom i skladateljem Miroslav Lesić donose moderan specifičan zvuk koji intrigira široku publiku. Novi singl “Ne odustaj” na unikatan način kroji glazbenu priču dečka koji je odmalena prolazio kroz velike emotivne uspone i padove. Za Hjera bi se slobodno moglo reći da mu je sudbina odredila da mu se život odvija poput nekog filmskog scenarija.

“Sve emocije, pozitivne, ali i one negativne koje su me pratile kroz život, nalaze se u notama i tekstovima koje stvaram.”- poručuje Hjer čiju će pjesmu pratiti i dinamični kadrovi novog spota nabijeni pozitivom.

Kad ne stvaram buku u studiju, svu pozornost pridajem svom dvogodišnjaku koji je najvažniji kompozitor mog života.” – zaključio je Hjer.

Pjesmu prati i upečatljiv video spot:
Spojem prirode i artističkih kadrova videospotom smo pokušali dočarati energiju kojom je pjesma nabijena. Taj pozitivan stav koji nas pokreće i tjera da idemo naprijed. Tu motivaciju koja nam je ponekad prijeko potrebna. U ovim teškim vremenima ne smijemo odustati. Moramo biti jaki!“, poručuje Hjer.

Foto: Mislav Žabarović