Zagrebačka Dubrava dobiva prodavaonicu ploča Analogni zvuk
6. srpnja 2021.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Zagrebačka Dubrava dobiva prodavaonicu ploča Analogni zvuk

Iako se jedno vrijeme smatralo da je njihovo vrijeme završilo, gramofonske su ploče ponovno pronašle put do ljubitelja analognog zvuka.

Veliki zaljubljenik u glazbu, Toni Suman, u izazovno je vrijeme odlučio napraviti izazovan poslovni potez. U vlastitom kvartu otvara prodavaonicu ploča koja nije tek običan glazbeni dućan. Analogni zvuk već svojim uređenjem stvara posebnu atmosferu, gdje svaki detalj ima svoju priču, no puno je bitnija njegova misija. Naizgled malom intervencijom u lokalnu kulturu, Dubrava dobiva cool mjesto zbog kojeg nije potrebno “potezati” do centra Zagreba. Osim bogate ponude rabljenih vinila, u prodavaonici možete dobiti kavu i provesti ugodno vrijeme preslušavajući ploče i čitajući glazbenu literaturu.

“Čim nam mjere dopuste, planiramo ponuditi kulturne sadržaje poput promocija novih naslova na vinilu, akustičnih nastupa ili izložbi lokalnih umjetnika. “Analogni zvuk” je mjesto za koje želimo da postane dnevni boravak našeg kvarta, gdje će se umjetnost povezivati sa svakodnevicom. Istočnom dijelu grada potrebno je mjesto okupljanja glazbenih entuzijasta. Mi smo ovdje ne samo da pomognemo ljudima pronaći glazbu koju vole, nego da stvorimo ugodnu okolinu u kojoj će upoznati i zavoljeti i nove izvođače i nove vrste glazbe”, najavljuje Toni.

Analogni zvuk svoja vrata u Dubravi 31 otvara u subotu, 10. srpnja u 10 sati, kada će posjetitelji moći ostvariti popust 20% na sve naslove. Iznimno, na dan otvorenja, prodavaonica će raditi do 18 sati. Uredovno radno vrijeme bit će od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati, a subotom od 10 do 14 sati.

Slavlje povodom otvorenja nastavit će se i kroz ostatak srpnja, a sve o programu i popustima možete provjeriti na Facebook stranici Analognog zvuka.