M. Night Shyamalan s novim filmom “Ostarjeli” uskoro u kinima
26. srpnja 2021.
Music Box (11142 Članci)
Podijeli

M. Night Shyamalan s novim filmom “Ostarjeli” uskoro u kinima

Ovog ljeta M. Night Shyamalan, tvorac hitova “Glass”, “Podvojen”, “Neslomljivi”, “Šesto čulo” i “Žena iz vode”, predstavlja svoj novi mistični triler “Ostarjeli” koji prati ljetovanje obitelji u tropskom raju.

Obitelj uživa na osamljenoj plaži no ubrzo otkrivaju da plaža ima čudan utjecaj na njih. Zbog nekog razloga ubrzano stare, a cijeli život im se skraćuje na 24 sata.

U filmu glumi jaka međunarodna postava glumaca predvođena dobitnikom nagrade Zlatni globus Gaelom Garcíom Bernalom, Vicky Krieps, Rufusom Sewellom i Kenom Leungom. Film producira i režira M. Night Shyamalan koji je ujedno napisao i scenarij za film prema noveli “Sandcastle” Pierrea Oscara Lévya i Frederika Peetersa.

Manoj Nelliyattu “M. Night” Shyamalan rođen je 1970. godine u Indiji ali je odrastao u Americi. Najpoznatiji je po stvaranju napetih filmova s nadnaravnim zapletima i iznenađujućim raspletima. Režiserski debi mu je 1992. godine s filmom “Praying with Anger” no slavu stječe 1999. godine sa Šestim čulom” za koji je dobio nominaciju za nagradu Oscar u kategoriji najbolji režiser i najbolji scenarij.

Film “Ostarjeli” stiže u hrvatska kina 29. srpnja.