Božo Vrećo, Aklea Neon i drugi glazbenici, kao i vodeći svjetski predavači stižu na prvi ADA Divine Awakening festival
25. kolovoza 2021.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

Božo Vrećo, Aklea Neon i drugi glazbenici, kao i vodeći svjetski predavači stižu na prvi ADA Divine Awakening festival

ADA Divine Awakening, prvi festival svjesnosti i intimnosti, bit će održan od 15. do 20. rujna na Adi Bojani u Crnoj Gori.

Na jednoj od najljepših destinacija Europe okupit će se više od 40 vodećih svjetskih stručnjaka i predavača na polju partnerskih odnosa, seksualnosti i osobnog razvoja, kao i zvučna glazbena imena iz regije i svijeta.

Osnivač Exita Dušan Kovačević i osnivačica Tantra Spirit festivala Dolores Antić pokreću ADA Divine Awakening festival, kojim ukazuju na ključne probleme današnjice – sve veću usamljenost, otuđenost, a posebno sukobe u povezivanju sa sobom i u partnerskim odnosima.

Ada Divine Awakening, namijenjen podjednako parovima i pojedincima, bit će prostor intenzivnog rada na vezama, povećavanju intimnosti, kako sa sobom, tako i s partnerima, u kom će prisutni moći istražiti i osvijestiti svoju seksualnost, povezati se sa svojim tijelom i dobiti podršku stručnjaka za oslobađanje emocija i iscjeljenje traumaBilo da je to nevjerojatan session joge ujutro ili intimna partnerska radionica na kojoj ćete biti zadivljeni vještinama koje ste upravo otkrili, meditacija uz zalazak sunca i ekstatični ples navečer — imate slobodu izabrati svoj put kroz festival i predate se moći Ade da vas izliječi i odvede na veću razinu postojanja“, izjavila je ovim povodom Dolores Antić.

“Do sada smo preko EXIT festivala imali iskustva nastupa najvećih svjetskih zvijezda i društveno odgovornih kampanja, a sada se okrećemo ka unutra: Intimnosti i Povezivanju”, kaže osnivač Exita Dušan Kovačević te dodaje:„S Ada Bojanom imam duboku povezanost koja traje već desetljeće i pol, tamo smo obiteljski svake godine, tu smo se moja Ivana i ja uzeli. Ona je definitivno jedno od najjačih energetskih mjesta na planetu, koje ima snagu da u isto vrijeme i iscijeli i očisti sve ono što vam nije potrebno, ali isto tako i probudi ono najbolje u vama i pojača životnu energiju do najviše razine. Duboko vjerujem da će ovaj festival postati jedno od najznačajnijih mjesta okupljanja ovog tipa na planetu, gdje ćemo zajedno rasti, razmjenjivati iskustva i otvarati nove dimenzije postojanja, unaprijeđujući svaki segment naših života“.

Tijekom ovih šest nevjerovatnih dana, više od 80 radionica tematski će obuhvatiti područja povećanja intimnosti sa sobom i partnerom, unaprjeđenja seksualnog iskustva, dubljeg povezivanja s vlastitim tijelombalansa ženske i muške energije, satove joge, meditacije uz zalazak sunca, ekstatičan ples, koncerte i performanse koji će pomaknuti i promijeniti granice svijesti. Prisutni će moći osjetiti ritam svog tijela, probuditi uspavane instinkte, sjetiti se svojih korjena i pomiriti u sebi i drugima muško-žensku energiju.ADA je za ovu godinu objavila još mnogo vodećih svjetski poznatih facilitatora, a neće izostati ni seanse ekstatičnog plesa u večernjim satima, dok će muzika, kao kosmički jezik, biti sastavni dio festivala. Vrhunski svjetski i regionalni izvođači, kao što su Božo Vrećo, Aklea Neon, Joshua Swahe, Praful, Tuulia i Zazo prenijet će tonove galaksije Ada Bojanom, do samih vibracija naših stanica.

EXIT festival je za zemlje regije osigurao pakete ulaznica za ADA festival i smještaj, s popustom od 40%, po poklon cijeni od 339 eura. U skladu s programom i energijom festivala, planirana je i zdrava prehrana koja će ispunjavati čula i njegovati tijelo. Cijena doplate za polupansion iznosi 19 eura dnevno,  odnosno 29 Eura za puni pansion. Svi koji kupe tri paketa po cijeni od 399 eura, četvrti dobivaju na poklon. Ova posebna akcija praktično pruža još povoljnije cijene za ovo nesvakidašnje iskustvo, putovanje i festival koji donosi sve ono za čim nam duše vape. Sve informacije o festivalu se nalaze na web stranici ADAwakening.me, gdje se mogu kupiti i odgovarajući paketi.