Glazbeni spektakl Rock the Opera stiže u Zagreb
6. listopada 2021.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Glazbeni spektakl Rock the Opera stiže u Zagreb

Nakon brojnih uspjeha diljem Europe i rasprodanih koncerata u brojnim dvoranama, glazbeni spektakl Rock the Opera stiže u Zagreb.

Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent.

Otkako je njemački dirigent Friedemanne Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj spektakl nastavio je prenositi energiju diljem Europe na brojna prestižna mjesta i dvorane.

U Zagrebu u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, Rock the Opera vratit će vas u dane rocka.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, Rock The Opera donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti. povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock hitovi Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ukoliko niste cijepljeni možete se testirati u sklopu same dvorane te je potpuno besplatno.

Foto: Ivan Matković