Pulski kantautor Devin Juraj otkrio pravu umjetničku dušu novim singlom “Dan dva”
10. listopada 2021.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Pulski kantautor Devin Juraj otkrio pravu umjetničku dušu novim singlom “Dan dva”

Devin Juraj, pulski kantautor sa zagrebačkom adresom objavio je novi singl “Dan dva” s kojim prikazuje pravu umjetničku dušu.

U kontroverznom spotu za pjesmu “Dan dva” Devin prikazuje kako scenski nastup mora sadržavati ono neočekivano. Ovo je pjesma koja prikazuje proces sazrijevanja. Tri popularne pulske lokacije predstavljaju čistilište, raj i pakao, a u prenesenom značenju prošlost, sadašnjost i budućnost.

Pjesma je ovo koja prikazuje zreliji glas, emocije koje skoro pa možemo opipati i njegov osobni rast. Kao umjetnik ne namjerava živjeti na staroj slavi zato mu je svaka sljedeća pjesma izazov i traženje novog zvuka. Nakon ležernog ljetnohg hita “Domani”, “Dan dva” nas postepeno uvodi u jesensko raspoloženje, dovoljno melankolično, a opet plesno.

Devin nam se već prikazao u prijašnjim spotovima kao potpuni umjetnik, on ne samo da stvara svoju glazbu već nadgleda i stvara svoje scenarije i videospotove.

U spotu se pojavljuje lik žene koju glumi Ana Lea Janžić, jedinstven i poseban model modnog studija Talija. Lokacije su jedinstvene i posebne, galerija Sveta srca, pulski tuneli Zerostrasse i glavna pošta u Puli, građena za vrijeme vladavine Italije s kružnim crvenim stepenicama koje u spotu prikazuju crveni tepih.