Cypress Hill otkrili singl “Open Ya Mind” s novog albuma koji će promovirati i u Hrvatskoj
6. studenoga 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Cypress Hill otkrili singl “Open Ya Mind” s novog albuma koji će promovirati i u Hrvatskoj

Hip hop legende Cypress Hill, headlineri Sea Star festivala 2022, objavili su singl „Open Ya Mind“ kojim najavljuju novi studijski album planiran za sljedeću godinu.

Odličan old school rap vuče prepoznatljiv zvuk Cypressa, ovaj put produciran od Black Milka, a bavi se konfuznim dvosmislenim američkim stavom o legalizaciji kanabisa.

B-Real, Sen Dog, DJ Muggs i Eric Bobo novom muzikom pokreću mnoštvo aktivnosti planiranih za sljedeće mjesece. Singl „Open Ya Mind“ uvod je u nadolazeći deseti studijski album, nasljednika hvaljenog izdanja „Elephants On Acid“. Objava mu je planirana za početak 2022., u kojoj će bend konačno krenuti na veliku svjetsku turneju, u sklopu koje će jedini nastup u našim krajevima održati na umaškom Sea Staru. Za sljedeću godinu planirana je i premijera dokumentarca „Hits From The Bong“. Tekuća 2021. bendu prolazi u znaku proslave 30 godina od izlaska mitskog debitantskog albuma „Cypress Hill“ koji je doživio i svoje prošireno reizdanje s nekoliko novih verzija pjesama i remikseva klasika kao što su “How I Could Just Kill A Man” i “Hand On the Pump”. Istim povodom objavljen je i strip o grupi nazvan “Cypress Hill: Tres Equis”.

Cypress Hill, Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Meduza, Vojko V i Umek predvode imena koja će 27. i 28. svibnja 2022. nastupiti u umaškoj laguni Stella Maris. Njima uz bok nastupe su potvrdili Kuku$, Buč Kesidi, Farrago, Tijana T, Insolate, Buntai, Marcel, Andrea Ljekaj, Bronski, DJ Gumja i TRIAD, dok se još imena biti potvrđeno u sljedećim mjesecima. Sea Star će ponovo pomaknuti početak turističke sezone na kraj svibnja i na brojne pozornice, smještene tek nekoliko metara od mora, dovesti fantastična glazbena imena koja već neko vrijeme imaju Umag zapisan u svojim kalendarima..

U prodaji se već nalaze novi kontingenti ulaznica po cijeni od 259 kn, što je ušteda od 30% od finalne cijene, a kupiti se mogu u sustavu Entrio. U ponudi se nalaze i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn i to na Seastarfestival.com te u sustavu Entrio. Informacije o ponudi smještaja i prijevoza bit će objavljene naknadno. Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2022. godine.

Foto: Eitan Miskevich