“Tanka nit”, novi potencijalni pop funk hit Aleksandra Baića
9. studenoga 2021.
Music Box (10588 Članci)
Podijeli

“Tanka nit”, novi potencijalni pop funk hit Aleksandra Baića

Nakon hita “Halucinacija” kojim je prošle godine privukao pažnju publike i dominirao radijskim eterom, Aleksandar Baić vraća se uz pop-funk poslasticu “Tanka nit” u izdanju Aquarius Records i Lemon Production.

Pjesmu “Tanka nit” autorski potpisuje Srđan Sekulović Skansi, a kada ju je predstavio Aleksandru bila je to ponuda koja se jednostavno ne odbija:

“Pjesma je postojala ranije kao demo i Skansi me pitao sviđa li mi se. Naravno, rekao sam da, malo smo ju preradili i mogu reći da sam prezadovoljan rezultatom!”, otkrio je Aleksandar te nastavio: “Posebno bih se još jednom zahvalio Skansiju na još jednoj odličnoj pjesmi, Antoninu Šimiću i Aquarius Records na produkciji i potpori i naravno svojoj obitelji i prijateljima!”

Pjesmu “Tanka nit” prati i videospot koji je režirao Srđan Sekulović Skansi.

“Za spot smo imali nekoliko ideja, ali na kraju je Skansi odlučio snimiti i spot! Odlučili smo se za minimalistički pristup i jako nam se svidjelo. Na kraju smo se super zabavili, kao i uvijek, sa Skansijem je uvijek gušt za raditi!“, kaže Aleksandar.

Aleksandar Baić pun je planova za budućnost, trenutno radi na novim pjesmama i nadolazećem albumu, a ovu godinu u njegovom životu obilježio je i jedan velik događaj te je pjesmu “Tanka nit” posvetio novoj posebnoj osobi u svojem životu:

“Pjesmu bih posvetio svojoj novorođenoj kćeri! Želim joj puno sreće i kvalitetne glazbe!”.