Saša Lozar pjesmom “Daleko od raja” najavljuje izlazak trećeg albuma “San”
6. prosinca 2021.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Saša Lozar pjesmom “Daleko od raja” najavljuje izlazak trećeg albuma “San”

“Daleko od raja” najavni je singl povodom izlaska trećeg studijskog albuma Saše Lozara pod nazivom “San”.

Dinamičan, plesan, vokalno razigran i ponovo drugačiji Saša Lozar, još jednom potvrđuje da su originalnost, talent, upornost i dosljednost neophodni za ostvarenje jedne kvalitetne glazbene priče. Simboličan naziv novog hita “Daleko od raja” suptilno dočarava početak kraja ili sretni završetak agonije. Ukazuje na promjenu, prihvaćanje neke novonastale situacije, kako u odnosu tako i u širem kontekstu. Glazbeno-vokalna zaigrana forma nosi jednu toplu emociju, energiju i optimizam.

“San” je njegov treći studijski album, koji nudi spektar događaja u stvarnom i iluzornom svijetu. Probrana je to kolekcija pop hitova koji opisuju slijed događaja od samoga početka pa do ostvarenja sna. Uz dobro znane hitove poput “Budi”, “Tajno”, “Vrati se” na novom albumu se nalazi novo snimljeni materijal.

Ljetni hit “San” i sarajevska avantura su kvalitetno ispunili sva očekivanja, jednako tako su dokaz da su avanture na glazbenom putu nužne. Pjesmu potpisuje Predrag Martinjak Peggy, a tekst je pisala Ines Prajo.