Lana Janjanin predstavila najljepšu božićnu glazbenu priču ove godine
11. prosinca 2021.
Music Box (10969 Članci)
Podijeli

Lana Janjanin predstavila najljepšu božićnu glazbenu priču ove godine

Pjesma “Budi svjetlost” glazbenice, skladateljice i producentice Lane Janjanin nastala je već prošle godine u jednom kraćem obliku i to kao glazba za korporativnu reklamu, a koju je časopis Gloria proglasio najboljom reklamom godine u Hrvatskoj, te je dobila prestižnu NYX Awards u kategoriji “Corporate Image”. 

Lana nam sada predstavlja dodatno obogaćenu božićnu priču u kojoj su joj se pridružili i brojni drugi glazbenici. Ovo je ujedno i njezina prva božićna pjesma.
“Jako sam sretna što vam mogu predstaviti cijelu verziju ove pjesme koja se mnogima svidjela. Snimili smo i mali komorni orkestar sastavljen od 12 gudača, tako da je riječ o jednoj velikoj produkciji i veselim se čuti povratne informacije publike”kaže Lana i dodaje da je iskoristila lijepo okićenu i svijetlu atmosferu Zagrebačkog adventa za snimanje videospota. Spot je radila Exitus produkcija, snimili su ga Ivan Majić i Filip Bašić, a uz Ivana na montaži je radila i sama Lana. Ovom prilikom posebno zahvaljuje Narodnom Sveučilištu Sesvete na ustupanju dvorane za snimanje kadrova za klavirom.

“Na Božić i svakog drugog dana, učini dobro nekom pored sebe i budi svjetlost nekom bar na jedan tren, odašilje poruku ova prekrasna božićna pjesma, a u izvedbi Lane Janjanin i svih pratećih glazbenika stvorena je jedna čarobna božićna priča koja će svojom toplinom sigurno doći do brojnih slušatelja u Hrvatskoj, ali i regiji.
“Nadam se da će ova pjesma i njezina pozitiva uljepšati svima ovo razdoblje”, rekla je Lana i zaželjela svima u najradosnijem mjesecu u godini obilje zdravlja, sreće i pozitivnih misli.