The Frajle emotivnom baladom gađaju u srce: “Tamburaši” su nova himna o ljubavi i izdaji
11. prosinca 2021.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

The Frajle emotivnom baladom gađaju u srce: “Tamburaši” su nova himna o ljubavi i izdaji

Proslavljeni trio The Frajle objavile su novi hit singl „Tamburaši“! Emotivna balada već je proglašena novom himnom svih tužnih ljubavi i izdaja, a The Frajle s „Tamburašima” ujedno najavljuju i dugoočekivani, sedmi po redu studijski album  koji bi svjetlo dana trebao ugledati u prvoj polovici 2022. godine.

Listi pjesama uz koje se plače, smije, zaboravlja i ljubi, pridružuje se novi hit „Tamburaši“ popularnih The Frajli. Nevena, Jelena i Nataša utkale su u intimnu baladu svoj jedinstven glasovni potpis i uspjele postići ono što malo kome pođe za rukom – izazvati bujicu emocija svakim novim slušanjem pjesme.

Stihove i glazbu „Tamburaša” potpisuju Jelena Buča i Vladimir Uzelac, a aranžman Vojislav Aralica. Uz The Frajle, u snimanju spota u beogradskom Studiju Siena sudjelovao je klavijaturist Branislav Tomić, violinist Dejan Sparavalo, tamburaški orkestar „Da zna zora” te balerine Katarina Kljaić, Mina Radović i Milana Samardžić. Scenarij za dirljiv video spot, iznimno snažan u kontrastima tamnih i svijetlih scena, potpisuje Nevena Buča i VAV Studio.

Popularne Novosađanke „Tamburašima“ će ne samo osvojiti srca ženske i muške publike, već će ovaj singl zasigurno još dugi niz godina stajati na tronu svake playliste za sve trenutke u kojima, baš kao što i sam stih iz pjesme kaže – „zvuk violine šapuće (nečije) ime…“.