Natali Dizdar objavila akustičnu verziju pjesme “Vili” i pozvala publiku na veliki koncert u Tvornici kulture
7. siječnja 2022.
Music Box (10726 Članci)
Podijeli

Natali Dizdar objavila akustičnu verziju pjesme “Vili” i pozvala publiku na veliki koncert u Tvornici kulture

Grupa BETI, u kojoj su snage spojili Natali Dizdar i članovi grupe Mayales – Luka Geček i Vladimir Mirčeta, snimila je akustičnu verziju svog drugog singla – “Vili”.

Na klavijaturama im se pridružio Jura Ferina, a za video je bio zadužen Hrvoj Banić. “Vili” je drugi singl skupine BETI, a trenutačno eterom dominira njihov treći singl “Bez ljubavi”. Akustična verzija pjesme “Vili” savršena je uvertira u koncertnu sezonu koja je ispred Natali, a koja će započeti romantičnim spektaklom u zagrebačkoj Tvornici 11. veljače.

Bit će to savršena prilika da Natali pred publikom izvede hitove koji posljednjih mjeseci oduševljavaju njezine fanove, poput pjesme “Kad mislim na to” ili odličnih singlova koje je objavila u sklopu projekta BETI – “Slobodna” ili aktualnog “Bez ljubavi”.

Natali trenutačno završava rad na dva EP-ja, onom koji će objaviti u sklopu projekta BETI, te onom u vlastitom solo aranžmanu, ali osim snimanjima posebno se veseli upravo izlasku pred publiku i izvođenju pjesama uživo. Nakon bogate turneje po Hrvatskoj i regiji, Dan zaljubljenih je pravo vrijeme da se Natali opet vrati pred zagrebačku publiku.
Veselim se ponovnom nastupu u Tvornici, a u 2022. ulazim s nekom novom energijom i optimizmom. Nadam se da nam slijede neki bolji dani, a takav dobar osjećaj želim i svima koji će biti s nama na velikom koncertu uoči Valentinova” – rekla nam je Natali.

Natali je odlučila iznenaditi obožavatelje posebnim ulaznicama u predblagdansko vrijeme, a koje su rasprodane. Trenutačno su u prodaji early bird ulaznice po cijeni od 100 kuna, a nakon što se one rasprodaju ulaznice će koštati 120 kuna. Na dan koncerta, ako preostane ulaznica – koštat će 140 kuna. Ulaz na koncert bit će moguć samo ako se uz ulaznicu predoči covid potvrda, liječnička potvrda o preboljenju ili potvrda o negativnom testiranju na covid, ne starija od 48 sati. Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio.