Halsey objavila prošireno izdanje albuma nominiranog za Grammy
10. siječnja 2022.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Halsey objavila prošireno izdanje albuma nominiranog za Grammy

Nakon što je album „If I Can’t Have Love, I Want Power“ pronašao svoje mjesto na većini top listi izdanja 2021. godine te zaradio i nominaciju za Grammy nagradu, Halsey i hvaljeni album ponovno su zabljesnuli u prvom planu. Početak 2022. Halsey pozdravlja uz predstavljanje proširene verzije impresivnog albuma.

Luksuzno „If I Can’t Have Love, I Want Power“ izdanje donosi dvije nove pjesme, „Nightmare (Reprise)“ i „People Disappear Here“, obje predstavljene posebno kreiranim lyric videima. Osim toga, na službenom YouTube kanalu predstavljena je playlista s novim video materijalima koji prate sadržaj albuma.

Odmah po objavi, koja je uslijedila nakon upečatljive najave, prošlog je ljeta album „If I Can’t Have Love, I Want Power“ proglašen iznimno važnim, ako ne i definirajućim izdanjem nastavka karijere Halsey. Podsjetimo, pohvale četvrtom studijskom albumu pristigle su i od strane najprestižnijih medija, među kojima su i The New York Times, Rolling Stone, Cosmopolitan, Complex, Vulture, People i mnogi drugi. Opisan je riječima poput „remek-djelo“, „IICHLIWP dokaz je titule rock božanstva“ kao i „zvuk ambicije koji označava evoluciju Halsey zvuka“, ali i – „jedan od onih albuma koji mijenjaju tijek karijere“ s čime su se složili mnogi glazbeni stručnjaci.

Kao dodatna zanimljivost izdvaja se i činjenica da album dolazi iz pera glazbeno – producentskog tandema kojeg čine Trent Reznor i Atticus Ross te je ovo prvo studijsko izdanje koje su nagrađivani dvojac (inače poznati kao respektabilni autori filmske i televizijske glazbe) producirao za drugog glazbenog izvođača.

Popis pjesama:

1. The Tradition
2. Bells in Santa Fe
3. Easier than Lying
4. Lilith
5. Girl is a Gun
6. You asked for this
7. Darling
8. 1121
9. honey
10. Whispers
11. I am not a woman, I’m a god
12. The Lighthouse
13. Ya’aburnee
14. Nightmare
15. Nightmare (Reprise)
16. People disappear here

Foto: Aidan Cullen